Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

  Enlaces Emprendedores TOP  
 
MINI   MINI   MINI

 

 

 

 

 

 
 
Categoría Sala Prensa CEEICV - Publicado el 20/05/2013 a las 09:31
Fuente: www.laplanaaldia.com


Novessendes organitza un taller sobre ferramentes de suport a emprenedors i empresesAquest dimecres 15 de maig s’ha realitzat la xerrada titulada Ferramentes de suport a emprenedors i empreses, dins del Programa de Suport a Persones Emprenedores que des del mes de febrer està impulsant la Fundació Cívica Novessendes. La xerrada ha estat impartida per Luis Miguel Batalla, del CEEI de Castelló, i assessor d’emprenedors i empreses de diferents sectors. Amb aquesta activitat s’ha volgut donar als membres del Club d’Emprenedors eines que existeixen en el portal del CEEI, d’accés gratuït en la majoria dels casos, i que les poden fer servir per a impulsar les seues idees de negoci; s’ha parlat de les formes jurídiques en la constitució de l’empresa, les possibilitats de finançament que existeixen en el mercat, així com subvencions, i certs elements de marketing i comunicació. El CEEI-Castelló forma part de les entitats que participen en el Programa, junt al Pacte Territorial Ceràmic per l’Ocupació, la Cambra de Comerç de Castelló i el Consell Municipal Econòmic i Empresarial de Betxí que ho fan de manera desinteressada; també participen cinc empreses de Betxí, Pavimbe, Garsaco, Brisamar, Tecnopàmic i Cartonajes La Plana, que donen suport financer i participen en el servei de mentoring.

Valoración del enlace (sin valorar) | Número de visitas (1366)


 
  FUENTES DE INFORMACIÓN
www.elperiodic.com (69)    elperiodicomediterraneo.com (69)    expansión.com (187)    pymesyautonomos.com (262)    http://www.elperiodicomediterraneo.com (74)    www.laplanaaldia.com (120)    muypymes.com (116)    emprendedores.es (177)    ptvalencia.es (61)    ticpymes (60)    elperiodic.com (143)    valenciaplaza.com (104)    cincodías.com (69)    theslogan magazine (56)    www.elperiodicomediterraneo.com (91)   

VER TODAS LAS FUENTES
 
 

 

 

 

Ir a la pagina de inicio
 
IDENTIFICACIÓN

Usuario

Contraseña 
DESCRIPTORES DE AUTOR
emprendedores (1382) jornada (257) formación (190) empresas (549) innovación (464) emprendedor (227) ceei valencia (1084) seminario (187) concurso (176) ceei castellón (179) proyectos (187) financiación (322) internet (184) pymes (283) empresa (263)

VER TODOS LOS DESCRIPTORES
 
 
RSS por Categorías
Actualidad
Ayudas
Blogs
Emprendedurismo
Enlaces viejos
Financiación
Herramientas
Internacional
Management
Nuevas Ideas
Portales
Procesos
Revistas
Sala Prensa CEEICV
Servicios
 
 
RSS Salas de Prensa CEEI CV
CEEI Elche
CEEI Castelló?n
CEEI Alcoy
CEEI Valencia
 

Aviso Legal